Lezingen

In 2022 ga ik webinars opnemen en online zetten om je te informeren over veelvoorkomende uitdagingen in de opvoeding. Onderwerpen als: emotie-regulatie, trauma bij jonge kinderen en sensitief opvoeden zijn onderwerpen die nu op de planning staan. Op de hoogte blijven? Laat je mailadres achter op mijn website en ik mail je zodra er een webinar beschikbaar is.

In 2024 ga ik LIVE lezingen geven op locatie om je te informeren over veelvoorkomende uitdagingen in de opvoeding. Onderwerpen als: emotie-regulatie, trauma bij jonge kinderen en sensitief opvoeden zijn onderwerpen die nu op de planning staan. Op de hoogte blijven? Laat je mailadres achter op mijn website en ik mail je zodra er een lezing op de planning staat.

LIVE lezing opvoeden anno 2024

Donderdagavond 14 maart om 20.00 uur.

Zoveel kennis is er beschikbaar over het opvoeden van jonge kinderen. Nog meer meningen. En helaas ook veel posts op social media die je doen twijfelen: ‘doe ik het eigenlijk wel goed’? Moet je sensitief zijn? En wat is dan sensitief zijn? Of juist grenzen bieden? En hoe ga je dan om met niet wenselijk gedrag bij je kind? Is veel praten goed? Of overspoel ik mijn kind daarmee? En ‘ik ben niet de moeder/vader die ik graag zou willen zijn maar hoe doe ik het anders’?

Ik neem je mee in de wereld van kennis vanuit de psychologie, gemixt met verhalen uit de praktijk en tips waar je echt iets aan hebt!

We gaan het hebben over welke drie dingen een mooie basis vormen in de relatie met je kind, wanneer die basis goed genoeg is en wat daar voor nodig is vanuit jou als ouder. Ik vertel ook over hechting, over innerlijk kind trauma bij jou als ouder en hoe dat dan precies werkt in de interactie. Wanneer moet je daar nu iets mee? En wanneer mag je gewoon vertrouwen dat je het goed doet?

Dit en vast nog veel meer zal passeren 14 maart bij Het Atelier in Uitgeest.

Wil je erbij zijn? Mail me op info@lisavoorouderenkind.nl.

Kosten: 25 euro.

Duur: 20.00 tot 21.15-21.30 uur. Deuren gaan open vanaf 19.45 zodat er alle tijd is om je plekje en je koffie of thee klaar te hebben voor we starten.

Registraties