Scholings en consultatieaanbod voor professionals

Scholings en consultatieaanbod voor professionals

Hieronder lees je mijn aanbod in gastcollege/ webinar en IMH consultatie. Allemaal fijne, laagdrempelige momenten van kennisoverdracht en verdieping met als resultaat meer expertise in het begeleiden/ behandelen van gezinnen met jonge kinderen. Ik doe dit door wetenschappelijk onderbouwde kennis te combineren met beeldende praktijkvoorbeelden en eigen opgedane inzichten. Deze combinatie zorgt ervoor dat het verhaal blijft hangen en de kennis direct toepasbaar is in de praktijk.

Gastcolleges

Voor MBO/HBO of WO maak ik een passend college met onderwerp naar keuze. Denk aan oa Infant Mental Health, trauma bij jonge kinderen, het belang van de ouder-kindrelatie en de eerste 1000 dagen.


Webinar live of on demand

Een webinar is geschikt wanneer je graag online medewerkers of studenten laat bijscholen. Het onderwerp is altijd op maat, net als de duur en intensiteit van het webinar (of webinar-reeks).


IMH consultatie of casuïstiek-bespreking

Dit aanbod is voor grotere organisaties maar ook voor kleine praktijk/ consultatiebureaus/ jeugd en gezinsteams/ jeugdbescherming. Wanneer je zelf niet de expertise van de IMH-specialist in huis hebt maar wel voelt dat het gezin dat je in behandeling/begeleiding hebt meer nodig heeft/ wanneer je vastloopt in de begeleiding of behandeling. Samen maken we de puzzel en zoeken we naar de juiste port of entry om vervolgens tot een stappenplan te komen om zelf mee verder te kunnen.

Voor al het aanbod geldt dat ik graag luister naar de wensen en maatwerk aanbied. Via het contactformulier kun je je interesse tonen en dan neem ik, vrijblijvend, contact op.

Registraties